zondag 21 april 2013

Rossrun

Rossum, gemeente Maasdriel (GE)

6 km - 12 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Rossrun is inmiddels verlopen.

ROSSRUN 2013
Ontdek de mooiste plekjes van Rossum en Hurwenen rennend! Zondag 21 april wordt voor de 3e keer de ROSSRUN georganiseerd. Een gezellige run van 6 of 12 KM.
De ROSSRUN is ontstaan tijdens een gezellig avondje in de Morrison’s Pub te Rossum, een kraamkamer van goede ideeën. Vier Rossumse vrienden kregen spontaan het idee om de marathon van New York te gaan rennen. Zover is het nog niet gekomen, maar het hardloopvirus heeft wel hard toegeslagen.
Een wedstrijd is een ideale voedingsbodem om deze gezonde variant te verspreiden. Dat het behoorlijk besmettelijk is, blijkt wel uit de groei van de deelnemers. Dit jaar verwachten we meer dan 100 deelnemers te verwelkomen.
Bij de ROSSRUN loopt gezelligheid voorop, maar ook de competitieve renner kan zijn of haar hart ophalen. De route loopt door de mooiste plekjes van Rossum en Hurwenen en biedt heel wat hoogteverschil, de dijken op en af.
Dat het gemeenschaphart groot is in Rossum en Hurwenen, blijkt ieder jaar weer door de enthousiaste inzet van de diverse vrijwilligers. Dit jaar wordt de ROSSRUN extra aangekleed door de geweldige bijdrages van de sponsors zoals de Regiobank. Restaurant In Petto, Tony’s Chocolony en Legitiem. Zij zorgen voor de kers op de slagroom.
De ROSSRUN start en eindigt bij Villa Verboven in Rossum. Hier kun je jouw spullen kwijt en -heel belangrijk weten renners- er zijn voldoende WC’s. Zelfs de kinderopvang wordt geregeld! Je hebt dus geen excuus om niet te komen.
Deelname kost €5,- waarvan een deel gaat naar het goede doel: De Kindervakantieweek Broodjes worden verzorgd door…
Voor meer informatie en inschrijven ga naar de website www.villaverboven.nl


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Rossrun.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Rossrun zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.