vrijdag 26 april 2013

EyeOn Alpe d huzes Nightrun

Aarle-Rixtel, gemeente Laarbeek (NB)

7,5 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement EyeOn Alpe d huzes Nightrun is inmiddels verlopen.

Bij deze willen wij u uitnodigen voor deelname aan de EyeOn Alpe d'HuZes NightRun op vrijdagavond 26 april 21.00. Een 7.5 kilometer parcours onder de sterrenhemel van Kasteel Croy (Aarle-Rixtel).

Meedoen aan deze unieke run? Schrijf u nu in via www.eyeon.nl/nightrun. Met uw inschrijving neemt u deel aan een gezellig hardloopevenement en draagt u bij aan de strijd voor de overwinning op kanker. Uw inschrijfgeld gaat volledig naar het KWF Kankerbestrijdingsfonds.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement EyeOn Alpe d huzes Nightrun.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement EyeOn Alpe d huzes Nightrun zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement EyeOn Alpe d huzes Nightrun.