zondag 26 mei 2013

2Charity Run

Hilversum (NH)

1,5 km - 5 km - 10 km - 15 km - halve marathon

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement 2Charity Run is inmiddels verlopen.

Op 26 mei 2013 doen 20 goede doelen mee met de eerste 2Charity Run in Hilversum, dé sponsorloop van Nederland. Bedrijven, verenigingen en particulieren kunnen zich nu inschrijven voor het hardloopevenement via www.2charityrun.nl. Deelnemers verbinden de sponsoring aan één van de deelnemende organisaties en kiezen een afstand van 1500 m, 5, 10, 15 of 21 km. Voor elke afstand zijn prijzen te winnen. Dus doe mee en voel je goed!

Kids4kids
Kinderen van sportclubs, verenigingen of scholen kunnen in teamverband deelnemen aan de 1500 m, 5 of 10 km. Zij vinden het vaak heel leuk om geld op te halen voor bijvoorbeeld kansarme kinderen in derdewereldlanden of kinderen in Nederland die weinig geld hebben voor een vakantie. Zo lopen kinderen voor kinderen.

Business Run
Veel bedrijven stellen MVO-doelstellingen vast. Daarnaast willen zij graag gezonde en vitale werknemers. De 2Charity Business Run combineert deze twee uitgangspunten. In teamverband schrijven collega’s zich in, zoeken sponsors en gaan trainen. Bedrijven kunnen de teams natuurlijk sponsoren, maar er zijn ook speciale promotiepakketten beschikbaar en er kunnen hardloop-clinics worden georganiseerd. Onderlinge strijd tussen teams maakt het extra spannend.

Van wandelen naar hardlopen
Al 3 jaar organiseert Connect2Charity de 2Charity Walk, een sponsor-wandeltocht. Vorig jaar deden 30 goede doelen mee en haalden daarmee € 27.000,- op. Hiermee konden zij concrete projecten financieren zoals onderzoek voor kinderen met een hartafwijking, of een schooltje in Darfur. Initiatiefnemer Rigo Stegeman: “De deelnemers van de 2Charity Walk waren zo enthousiast dat zij zelf kwamen met het idee om dit ook te gaan doen met hardlopen. Het is een mooie en sportieve manier om een steentje bij te dragen aan een betere wereld.”

Ren mee, voel je goed!
Wil je als individu, bedrijf of vereniging een bijdrage leveren aan een betere wereld? Schrijf je dan nu in op www.2charityrun.nl, ren mee en voel je goed! Kies jouw goede doel en de afstand die je wilt gaan afleggen. Elke deelnemer of team krijgt een eigen online actiepagina waar sponsors kunnen doneren. Inschrijven kan tot 19 mei. Ben je zelf geen hardloper? Sponsor dan één van de deelnemers en steun het doel waar hij of zij zich voor inspant. Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Rigo Stegeman via tel. 06 - 245 300 91 of via e-mail info@connect2charity.nl.


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement 2Charity Run.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement 2Charity Run zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.