zaterdag 23 maart 2013

Sponsorloop Walk4Water Kootwijkerzand

Kootwijk, gemeente Barneveld (GE)

10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Hardloopschema bij een hardloopblessure?
100% vergoeding door ZILVEREN KRUIS, AVERO EN OZF zorgverzekering! Deskundige begeleiding door fysiotherapeut gespecialiseerd in hardloopbelasting.

Let op: Het loopevenement Sponsorloop Walk4Water Kootwijkerzand is inmiddels verlopen.

Op zaterdag 23 maart 2013 organiseert ZOA de sponsorloop Walk4Water op het Kootwijkerzand. Er is een 10 km crossloop uitgestippeld, speciaal voor hardlopers, door bos, over heide en zand! De laatste kilometers rent iedereen met een jerrycan met vijf liter water. Zo ervaren de deelnemers hoe het is om kilometers te moeten lopen voor water. Een ideale oefening, voordat je een hele of halve marathon gaat lopen.

De opbrengst wordt door ZOA besteed aan het herstel en de aanleg van waterpompen en latrines in Deh Sabz, Afghanistan. Daarnaast zal er aan de bevolking worden uitgelegd waarom hygiëne zo belangrijk is. Op deze manier kunnen er ongeveer 12.000 mensen toegang krijgen tot schoon drinkwater. Hierdoor zal de gezondheid van de inwoners van Deh Sabz verbeteren.

Ga jij de uitdaging aan? Kijk op onze website voor meer informatie en opgave. Per deelnemer vraagt ZOA een minimale sponsorbijdrage van € 30,-. Met dit bedrag krijgt één Afghaan al toegang tot schoon drinkwater en betere hygiëne! Loop je met je hele gezin? Dan vraagt ZOA een minimale sponsorbijdrage van € 60,-.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Sponsorloop Walk4Water Kootwijkerzand.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Sponsorloop Walk4Water Kootwijkerzand zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.