maandag 1 april 2013

Mudrun Fun

Amersfoort (UT)

1 km - 2,5 km - 5 km - 8 km - 10 Engelse mijl

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Mudrun Fun is inmiddels verlopen.

Dit voorjaar komt de rage uit Amerika naar Nederland; de Mudrun Fun. Dit ‘modderevenement’ is een uitdagende, maar ook een hilarische hindernisbaan. Het is een combinatie van hardlopen, klimmen, glijden en natuurlijk modderobjecten doorkruisen.

Het parcours test op een leuke manier de lichamelijke en geestelijke wilskracht. Het parcours bestaat uit verschillende lengtes en moeilijkheidsgraden, zodat iedereen kan deelnemen. De Mudrun Fun is daardoor geschikt voor diehards, sportievelingen die net een stapje meer willen doen, maar ook voor ‘funlopers’. Speciaal voor kinderen is er een KidsRace en een SugarKids Race in Amersfoort (voor diabetes patiëntjes).
Het is mogelijk om individueel of in groepsverband de baan te bestormen. Er zijn voor alle groepen speciale runs mogelijk.

Goed doel
De Mudrun Fun, wordt georganiseerd door Stichting TwinsAllround. Een sportief en sociaal betrokken stichting, opgericht door de 29-jarige tweeling Nanja en Rianne Schorel. Een gedeelte van de opbrengst van de Mudrun Fun gaat naar de goede doelen van de stichting, allen gericht op zieke en kansarme kinderen; ShirtStar .Door middel van uw deelname aan de MudRunFun steunt u het goede doel ’ShirtStar’.
De Mudrun Funs vinden plaats op 1 april in Amersfoort ( tweede paasdag), 7 april in Bergschenhoek (Lansingerland) en op 14 april in Zwolle

Voor meer informatie kunt u kijken op www.mudrunfun.nl voor het impressiefilmpje klik hier


Wilt u posters of flyers ontvangen op deze Mudrun Fun te promoten, stuur dan een email naar info@mudrunfun.nl of like ons op Facebook of Twitter.


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Mudrun Fun.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Mudrun Fun zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.