zaterdag 20 april 2013

MSM FUN RUN 2013

Staphorst (OV)

4,5 km - 9 km - 13,5 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement MSM FUN RUN 2013 is inmiddels verlopen.

De MSM FUN RUN is een combinatie van hardlopen, klimmen, klauteren, vies worden en hindernissen doorkruisen. Het parcours gelegen in de Zwarte Dennen in Staphorst en is uitdagend voor jong en oud. Het test de lichamelijke en geestelijke wilskracht en bestaat uit een ronde van ongeveer 4,5 kilometer met 12 tot 15 hindernissen. De ronde mag meerdere malen gelopen worden (maximaal 3 keer). De opbrengst wordt gedoneerd aan de stichting STOPhersentumoren.nl.De MSM FUN RUN wordt georganiseerd op zaterdag 20 april 2013.Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement MSM FUN RUN 2013.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement MSM FUN RUN 2013 zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement MSM FUN RUN 2013.