zondag 6 januari 2013

Tata Steel Runnersworld Phanos Boscross

Amsterdam (NH)

1,3 km - 2 km - 6,3 km - 6,9 km - 10,1 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Tata Steel Runnersworld Phanos Boscross is inmiddels verlopen.

De Runnersworld/Tata Steel Phanos Boscross is een echte cross: door de velden en bossages van het Amsterdamse Bos moet meerdere keren de heuvel worden beklommen. Nieuw in het programma is een bosloop over verharde paden: geen modder aan je schoenen, maar wel genieten van het prachtige, winterse Amserdamse Bos. De Phanos Boscross en -loop wordt deze winter op 6 januari georganiseerd door atletiekverening Phanos. Voor-inschrijven is mogelijk tot 4/1 via inschrijven.nl, na-inschrijven op de dag zelf.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Tata Steel Runnersworld Phanos Boscross .
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Tata Steel Runnersworld Phanos Boscross zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Tata Steel Runnersworld Phanos Boscross .