zondag 6 januari 2013

Driekoningenloop Lopersgroep Mierlo

Mierlo, gemeente Geldrop-Mierlo (NB)

5 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Driekoningenloop Lopersgroep Mierlo is inmiddels verlopen.

Driekoningenloop Lopersgroep Mierlo

Op zondag 6 januari 2013 om 9:30 uur is bij de TV toren in het Mierlose bos de Driekoningenloop van Lopersgroep Mierlo. Deelname aan de Driekoningenloop is gratis.

De Driekoningenloop van Lopersgroep Mierlo is de eerste zondagmorgenloop in het nieuwe jaar. Met deze Driekoningenloop worden de goede voornemens van het nieuwe jaar omgezet in daden. De drie koningen zullen tijdens deze loop voor een verrassingstraining zorgen. Deze verrassingstraining heeft overeenkomstig het Bijbelse verhaal iets met goud, wierook en mirre te maken. Ook de drie koningen komen uit het oosten.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Driekoningenloop Lopersgroep Mierlo.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Driekoningenloop Lopersgroep Mierlo zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Driekoningenloop Lopersgroep Mierlo.