zondag 17 februari 2013

Ronde van Park 16hoven

Rotterdam (ZH)

5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Let op: Het loopevenement Ronde van Park 16hoven is inmiddels verlopen.

De Ronde van 16Hoven, een hardloopwedstrijd met een hart!

Op 17 februari 2013 organiseert Roparunteam Tref & Co de eerste grote hardloopwedstrijd in de geschiedenis van de Rotterdamse deelgemeente Overschie.

Dit leuke hardloopevenement gaat dwars door het hart van park Zestienhoven, wat recentelijk omgetoverd is tot een prachtig Engels landschap. Het parcours brengt je langs romantische bruggetjes, de Speelman-molen en leid je door een stukje van de nieuwe wijk “Park 16Hoven”.

De opbrengst van dit evenement komt volledig ten goede aan de Stichting Roparun, waar team Tref & Co zich al jaren “keihart” voor inzet.

Je kunt je inschrijven voor de 5 of 10 km. Het inschrijfgeld bedraagt €10,- bij inschrijving vooraf en €12,50 op de dag zelf (voor meer informatie: www.trefenco.nl). De start- en finishlocatie is bij voetbalvereniging A.G.E. aan de Van der Duin van Maasdamweg 601. Hier kun je gebruik maken van de kleedkamers en kantine. Op 17 februari zal om 11.00 uur de eerste editie van start gaan, zorg dat je erbij bent!

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Ronde van Park 16hoven.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Ronde van Park 16hoven zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.