dinsdag 30 april 2013

Roermond City Run

Roermond (LI)

0,5 km - 1 km - 5 km - 10 km - 10 Engelse mijl

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen

Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Roermond City Run is inmiddels verlopen.

Hardlopen is de laatste jaren een ware hype geworden.
Reden voor de Rotary Roermond om op Koninginnedag een heus loopfestijn voor jong en oud te organiseren. De stad Roermond, vele (Roermondse) bedrijven en instellingen ondersteunen dit initiatief.

Tijdens de wedstrijden van de Roermond City Run zal het volledige parcours verkeersvrij zijn. De Bambino Run en de Intersport Kids Run (500 meter en 1 km) vinden in de binnenstad plaats. De wedstrijden over 5 en 10 kilometer en 10 Engelse mijl zullen wegen buiten het stadscentrum aandoen.

Inschrijving gestart op 1 oktober.
Wil je nu al verzekerd zijn van een plekje aan de start op 30 april? De inschrijving voor de hardloopwedstrijd is al gestart.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Roermond City Run.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Roermond City Run zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Roermond (LI).
Meer hardloopevenementen in Roermond (LI).
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Roermond City Run.