donderdag 20 december 2012

Santa Run Nijmegen 2012

Nijmegen (GE)

2,5 km - 5 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Makkelijker en comfortabel hardlopen met warme spieren?
Zorg goed voor jezelf en je spieren, Ontdek hoe ook jij warme spieren hebt in de kou!
Lees hier 3 tips voor hardlopen in de kou.

Let op: Het loopevenement Santa Run Nijmegen 2012 is inmiddels verlopen.

Op donderdag 20 december 2012 wordt alweer de derde editie van Santa Run Nijmegen gehouden. De Santa Run 2012 is een ludieke hardloopwedstrijd in de binnenstad van Nijmegen, waarbij deelnemers in Kerstmannenpak lopen voor het goede doel.

De Santa Run 2012 is bedoeld voor volwassenen ouder dan 16 jaar. Voor slechts € 10,00 krijgt u toegang tot de wedstrijd, een startnummer, een Kerstmannenpak en een waardebon ter waarde van € 20,00 van Run2Day. Via deze website kunt u zich aanmelden. Ga naar de pagina Inschrijven en volg de instructies.

De Santa Run 2012 is tevens gekoppeld aan een goed doel. Per deelnemer wordt er € 2,50 overgemaakt naar 3FM Serious Request. Meer informatie hierover kunt u vinden op de pagina Het goede doel.

De start en finish van de Santa Run 2012 bevinden zich in de Molenstraat ter hoogte van Café van Buren. Bij het aanmelden kunt u kiezen uit twee afstanden, namelijk 2,5 of 5,0 kilometer. Beide starten om 19.00 uur. De route kunt u bekijken op de pagina Parcours.

Na afloop van de Santa Run 2012 vindt er een prijsuitreiking plaats in Café van Buren. Tevens wordt bekend gemaakt hoeveel geld er is opgehaald voor 3FM Serious Request. Jouw deelname is dus belangrijk! Wij hopen op jullie steun!

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Santa Run Nijmegen 2012.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Santa Run Nijmegen 2012 zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Nijmegen (GE).
Meer hardloopevenementen in Nijmegen (GE).