zondag 28 oktober 2012

TRR-Bosloop 250e editie

Tilburg (NB)

0,5 km - 1 km - 2,5 km - 5 km - 7,5 km - 10 km - 12,5 km - 15 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement TRR-Bosloop 250e editie is inmiddels verlopen.

Op zondag 28 oktober organiseert atletiekvereniging Tilburg Road Runners voor de 250e keer de TRR- Bosloop.De Bosloop zal een feestelijk tintje krijgen. Voor deze jubileum editie is er een prijsuitreiking in het bos voor de eerste drie op alle te lopen afstanden en kinderlopen. Om weer aan te sterken krijgt iedere deelnemer na afloop een lekkere kop soep en om de dorst te lessen is er sportdrank van Sponser Sportvoeding aanwezig. Natuurlijk ontbreekt het vertrouwde appeltje van René Timmermans niet.
De kinderlopen over 500 en 1000m starten om 10.30 uur, een half uur later gaan de lopers van de TRR-Bosloop van start om één tot maximaal zes ronden van 2.5km te lopen.
Inschrijven kan vanaf 9.45 uur in de kantine van Tennisclub de Heyhoef aan de Huibevendreef 20 in de Reeshof. Het inschrijfgeld is 2,50 euro en de kinderlopen zijn gratis.


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement TRR-Bosloop 250e editie.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement TRR-Bosloop 250e editie zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Tilburg (NB).
Meer hardloopevenementen in Tilburg (NB).