zondag 14 april 2013

4e Rietvelt Natuurmarathon

Lelystad (FL)

halve marathon - marathon
Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement 4e Rietvelt Natuurmarathon is inmiddels verlopen.

42 ongerepte kilometers door de Oostvaardersplassen
Zondag 14 april 2013 wordt voor de vierde keer de Rietvelt Natuurmarathon in Flevoland georganiseerd. Deze marathon loopt 42 kilometer lang door de ongerepte natuur van de Oostvaardersplassen tussen Lelystad en Almere. Geheel in tegenstelling tot de tendens van groeiende deelnemersaantallen bij veel marathons, wil de natuurmarathon kleinschalig en eenvoudig blijven met een maximum van 60 deelnemers.

De natuurmarathon laat zich dus zeker niet kenmerken door entertainment, verzorgingsposten en ander vermaak op het parcours, maar dat is ook niet nodig want iedere deelnemer mag 42 kilometer lang een persoonlijke verzorger meenemen op de fiets. Lopers die de afstand wel heel lang vinden, hebben de mogelijkheid om deze marathon als duo te volbrengen; loper en fietser Ďverdelení dan de afstand en lopen bij toerbeurt een bepaald aantal kilometers. Al met al levert dit een gemÍleerd gezelschap op bij de start om 10 uur ís ochtend op camping ít Oppertje aan het Bovenwater. Vanaf de start lopen de deelnemers via de Knardijk richting de rietvelden rondom de Oostvaardersplassen, met prachtig uitzicht op de vele vogels, edelherten, konikpaarden, heckrunderen en reeŽn.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement 4e Rietvelt Natuurmarathon.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement 4e Rietvelt Natuurmarathon zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Lelystad (FL).
Meer hardloopevenementen in Lelystad (FL).