zaterdag 13 oktober 2012

Eva s Ladies Run Walk

Lochem (GE)

5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Eva s Ladies Run Walk is inmiddels verlopen.

EVA's Ladies Run/Walk 13 oktober 2012


Op 13 oktober 2012 organiseert Club Allround in samenwerking met Eva Personal Training de eerste editie van EVA's Ladies Run. Een hardloopwedstrijd alleen voor vrouwen over 5 en 10 km.

Voor vrouwen die niet kunnen/willen hardlopen wordt EVA's Ladies Walk georganiseerd. Een wandeling van ongeveer een uur onder begeleiding van een boswachter.

De run of walk gezellig afsluiten?
Dat kan met de High Tea die aansluitend wordt georganiseerd door Hotel Bon 'Aparte. Kosten voor de High Tea EUR 15,=. Start 14.00 uur bij Hotel Bon 'Aparte te Lochem Inschrijving run EUR 5,= bij voorinschrijving, op de dag zelf EUR 7,= Inschrijving walk EUR 3,50 bij voorinschrijving, op de dag zelf EUR 4,50 Inschrijven via info@cluballround.nl, vermeld bij je inschrijving of je deel wilt nemen aan de run (vermeld afstand) of de walk en of je je inschrijft voor de High Tea.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Eva s Ladies Run Walk.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Eva s Ladies Run Walk zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Lochem (GE).
Meer hardloopevenementen in Lochem (GE).
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Eva s Ladies Run Walk.