zondag 30 september 2012

GROENE HARDLOOP ZOETERWOUDE

Zoeterwoude (ZH)

1,4 km - 6,5 km - 11 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Hardloopschema bij een hardloopblessure?
100% vergoeding door ZILVEREN KRUIS, AVERO EN OZF zorgverzekering! Deskundige begeleiding door fysiotherapeut gespecialiseerd in hardloopbelasting.

Let op: Het loopevenement GROENE HARDLOOP ZOETERWOUDE is inmiddels verlopen.

Op zondag 30 september wordt voor de 5de keer de Groene Hardloop Zoeterwoude gehouden. Een prima mogelijkheid om na de zomervakantie eens te peilen wat er nog over is van je conditie, in het mooie polderlandschap van Zoeterwoude Er zijn verschillende afstanden en leeftijdscategorieën met daarbij natuurlijk “blinkende prijzen” aangevuld met “smakelijke zuivel prijzen” afkomstig uit het Groene Hart. Tevens is er voor iedere jeugdige deelnemer een mooie herinneringsmedaille. De start en finish is op de landijsbaan Veld11, Sportpark Haasbroek te Zoeterwoude. Inschrijven vanaf 9.30 uur en het startschot valt om 10.30 uur voor de jeugd en voor de senioren om 11.30 uur. 15 minuten voor elke start is er een muzikale warming-up.Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement GROENE HARDLOOP ZOETERWOUDE.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement GROENE HARDLOOP ZOETERWOUDE zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.