zondag 13 mei 2012

Free Nature Cross Run Beuningen Run

Beuningen (GE)

0,4 km - 1 km - 2 km - 5 km - 6,1 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Hardloopschema bij een hardloopblessure?
100% vergoeding door ZILVEREN KRUIS, AVERO EN OZF zorgverzekering! Deskundige begeleiding door fysiotherapeut gespecialiseerd in hardloopbelasting.

Let op: Het loopevenement Free Nature Cross Run Beuningen Run is inmiddels verlopen.

Aan de Run Beuningen Run kun je al meedoen vanaf 4 jaar. De kinderen en jeugd kunnen kiezen uit 400m, 1km of 2km. Kinderen tot 15 jaar lopen gratis, en krijgen een medaille. De snelste kinderen krijgen een beker tijdens de prijsuitreiking. Voor de volwassenen zijn er 5km of 10km te lopen en Free Natur Cross ~6 km. Voor de snelste volwassenen zijn er geldprijzen te winnen. De start is op de Van Heemstraweg tussen nummer 76 - 79. De lange afstanden zullen langs een mooie route lopen door het prachtige buitengebied van Beuningen. De cross loopt voor deel door de uiterwaarden en over het Waalstrand en door het bos. Ook dit jaar loopt IEDEREEN met een chip van Ipoko. Na afloop worden alle tijden geregistreerd en zijn ze terug te vinden op www.inschrijven.nl.Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Free Nature Cross Run Beuningen Run.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Free Nature Cross Run Beuningen Run zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.