vrijdag 6 juli 2012

Open baanwedstrijd AV Goor

Goor, gemeente Hof van Twente (OV)

0,4 km - 0,8 km - 1 km - 1,5 km - 5 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Open baanwedstrijd AV Goor is inmiddels verlopen.

De Open Baanwedstrijd staat, zoals de naam al zegt, open voor iedereen. Wedstrijdatleten en trimmers zijn dus allen welkom. De 400, 800 en 1000 meter zijn jeugdlopen. De 1500 meter heeft een jeugdklassement (15 t/m 17 jaar) en een uitslag met volwassenen. Wanneer nodig bestaat de 5000 meter uit een snelle en een minder snelle serie. De loop wordt gehouden op een grasbaan.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Open baanwedstrijd AV Goor.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Open baanwedstrijd AV Goor zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Open baanwedstrijd AV Goor.