zondag 29 januari 2012

Run for Fun Mierlo-Hout

Mierlo-Hout, gemeente Helmond (NB)


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen

Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Run for Fun Mierlo-Hout is inmiddels verlopen.

Veel Miero-Houtenaren hebben het goede voornemen om na de jaarwisseling echt meer te gaan bewegen. Speciaal voor hen organiseert Lopersgroep Mierlo “Run for Fun Mierlo-Hout”. Iedereen is welkom om mee te lopen op de zondagen 15, 22 en 29 januari en 5 februari. De trainingen starten om 9.30uur tegenover de kerk in Mierlo-Hout (voor de Jumbo).
Iedereen die minimaal 5 tot 10 minuten kan dribbelen kan meedoen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je het niet kunt bijhouden. En als je al wat meer conditie hebt dan wordt er uiteraard voldoende uitdaging geboden. Lekker bewegen in de buitenlucht samen met gelijkgestemden. Al pratend loop je ongemerkt verder dan je denkt. De trainer zorgt voor variatie in het lopen.

Aan deze activiteit zijn geen kosten verbonden.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Run for Fun Mierlo-Hout.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
Er zijn een trainingsschema's beschikbaar voor het evenement Run for Fun Mierlo-Hout.
De uitslagen van het loopevenement Run for Fun Mierlo-Hout zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Run for Fun Mierlo-Hout.