zondag 15 januari 2012

Ruitenburg Halve

Maassluis (ZH)

5 km - 10 km - halve marathon

Beginnen met hardlopen? Train gratis met RenJeFit.com!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen

Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Ruitenburg Halve is inmiddels verlopen.

Op zondag 15 januari 2012 organiseert AV Waterweg voor de twintigste keer de halve marathon en voor de tweede keer onder de naam Ruitenburg Halve. In eerdere jaren is deze wedstrijd door de deelnemers altijd hoog gewaardeerd en ook in 2012 zullen de lopers ervaren dat het hen in Maassluis aan niets ontbreekt.
Het parcours heeft ten opzichte van vorig jaar een kleine aanpassing ondergaan. Na eerst een grote ronde richting centrum en langs de A20 zal de halve marathon in het tweede gedeelte niet meer in een rechte lijn langs de Maasdijk terug naar Maassluis voeren.
Naast de hoofdafstand over 21.1 kilometer is er een prestatieloop over 10 kilometer en dit jaar voor het eerst ook een 5 km loop. De halve marathon maakt tevens deel uit van het nieuwe Allround Computer Service circuit.

Startlocatie is aan de Jan Schoutenlaan in Maassluis. Direct daarnaast is de inschrijf- en kleedgelegenheid in de Wethouder Smithal, te bereiken vanaf A20 (Rotterdam - Hoek van Holland), afslag Maassluis-West (vervolgens richting Maassluis aanhouden en de aanwijsborden AVW volgen).

Na afloop van de wedstrijd is er een sfeervolle prijsuitreiking, inclusief een tombola met leuke prijsjes op startnummer en als hoofdprijs een door Stena Line beschikbaar gestelde verzorgde reis voor twee personen naar Londen. Prijzen dienen persoonlijk in ontvangst te worden genomen.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Ruitenburg Halve.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Ruitenburg Halve zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Ruitenburg Halve.