zondag 20 mei 2012

Allemansloop

Someren (NB)

5 km - 10 km - 15 km - 20 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Allemansloop is inmiddels verlopen.

ALLEMANSLOOP ZONDAG 20 MEI 2012 Iedereen (“Alleman”) kan meedoen aan deze recreatieve loop in Someren. Atletiekvereniging ’t Jasper Sport zet het parkoers uit en verzorgt de verder organisatie. De “Allemansloop” start op 20 mei 2012 om 10.30 uur op het Allemanspad. Dat kun je vinden bij het parkeerterrein van het Keelven aan de Provincialeweg tussen Someren en Heeze. AFSTANDEN. Er kan hard gelopen worden over 5 – 1- - 15 of 20 km. Ook wandelaars zijn welkom voor 5 of 10 km. Start en finish op het Allemanspad bij het boshuis. Het pas is gedeeltelijk verhard of half-verhard en voert helemaal door het prachtige bos bij het Keelven. HET GOEDE DOEL. De Allemansloop draagt de helft van het inschrijfgeld over aan een organisatie gericht op gehandicapten en sport WAT MOET JE WETEN. - inschrijven op de dag zelf vanaf 9.30 uur tot 10.15 uur in het boshuis - kosten € 5,00 - koffie, thee, frisdrank en versnaperingen zijn verkrijgbaar - geen douche - geen prijzen om de opbrengst zo hoog mogelijk te houden voor het goede doel - meer informatie bij: Henri Koolen - e-mail : allemansloop@chello.nl - website: www.jaspersport.nlGa naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Allemansloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Allemansloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Someren (NB).
Meer hardloopevenementen in Someren (NB).
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Allemansloop.