zaterdag 7 januari 2012

Snertloop de CJVers

Deventer (OV)

5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Snertloop de CJVers is inmiddels verlopen.

PERSBERICHT

32e 'Snertloop' van voetbalvereniging de CJV'ers

DEVENTER Voor het 32e achtereenvolgende jaar organiseert voetbalvereniging de CJV'ers uit Deventer de 'Snertloop'. Op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar (7 januari 2012) kunnen hardlopers, recreanten, mensen met goede voornemens en wie verder ook maar wil, zich uitleven op het hardloop-parcours dat dan in de omgeving van sportpark De Zandweerd is uitgezet. Deelnemers kunnen kiezen uit een route van 5 en van 10 kilometer, alle tijden van de lopers worden bijgehouden. De route is aangegeven met bordjes, maar ook zullen vrijwilligers zorgen dat de hardlopers de goede kant op gaan. Het parcours loopt over de openbare weg en gaat via sportpark De Zandweerd, de wijk Platvoet en en een stukje van Diepenveen.

Na afloop staat in de kantine van de CJV'ers uiteraard voor de hardlopers een kom dampende, authentieke snert klaar. En voor wie dat niet lust, is er ook kippensoep. Aansluitend is de nieuwjaarsreceptie van de voetbalvereniging en alle deelnemers aan de 'Snertloop' zijn hier van harte welkom om samen het glas te heffen op het nieuwe jaar.

Inschrijven voor de 'Snertloop' kan op de dag zelf in de kantine van de CJV'ers. Inschrijving is geopend vanaf 14.00 uur, de deelnemers beginnen om 15.00 uur met lopen. Deelname kost 2.50, inclusief de kom snert of kippensoep. Op het complex van de CVJ'ers zijn meerdere kleedkamers beschikbaar waar deelnemers na afloop ook kunnen douchen.

De CJV'ers is gevestigd aan de Sportveldenlaan 4 in Deventer. Kijk voor meer informatie op www.decjvers.nl, stuur een e-mail naar snertloop@decjvers.nl of via Twitter: @snertloop.

De 'Snertloop' wordt mede mogelijk gemaakt door de Rabobank.


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Snertloop de CJVers.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Snertloop de CJVers zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Deventer (OV).
Meer hardloopevenementen in Deventer (OV).