zondag 8 januari 2012

Haagse Beemden Wintertrimloopserie

Haagse Beemden, gemeente Breda (NB)

2,8 km - 5,6 km - 8,4 km - 11,2 km - 14 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Haagse Beemden Wintertrimloopserie is inmiddels verlopen.

De trimloopserie wordt voor de 21e keer wordt georganiseerd, start om 11.00. Het parcours gaat over fietspaden door het landgoed Burgst. Inschrijven in 't Kraaienest, Tweeschaar 12 Breda. De trimloop heef geen wedstrijdelement, er is wel tijdswaarneming aanwezig. Inschrijven per loop mogelijk. Start en finish nabij ’t Kraaienest. Afstand 1 t/m 5 ronden van 2800 meter. Het wijkgebouw heeft kleedruimten en een gezellige horeca voor een goede cooling down. Voor veel meer info www.BREDALOOPT.nl 06 -15540732Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Haagse Beemden Wintertrimloopserie.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Haagse Beemden Wintertrimloopserie zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Haagse Beemden Wintertrimloopserie.