zondag 18 maart 2012

Lenteloop Eerbeek

Eerbeek, gemeente Brummen (GE)

3 km - 6 km - 13 km - halve marathon

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Lenteloop Eerbeek is inmiddels verlopen.

Het loopevenement Lenteloop Eerbeek te Eerbeek vindt plaats op zondag 18 maart 2012. De loop wordt georganiseerd door Rotaryclub Eerbeek-Zutphen. Inschrijven is mogelijk vanaf 01 december 2011. Klik hier voor het adres van de start (Google Maps). Er is verkleedaccomodatie aanwezig. Er is EHBO aanwezig. Bijzonderheden: De opbrengst is o.a. voor Stichting KIEMM ten behoeve van het muziekonderwijs in Eerbeek en een project in Rwanda. Inschrijfgeld(€) en Starttijd 1ste loop: Volwassenen €7,00 vanaf 10.30 uur Jeugd t/m12 jaar €4,50 vanaf 10.30 uur Voorinschrijvingen via www.inschrijven.nl Voor meer informatie: Arjo van Hierden info@lenteloop.nl 0622598740 http://www.lenteloop.nlGa naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Lenteloop Eerbeek.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Lenteloop Eerbeek zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.