zondag 6 november 2011

NK Trappenloop

Enschede (OV)

0,1 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement NK Trappenloop is inmiddels verlopen.

Op zondag 6 november stijgen de atleten weer tot grote hoogte bij het NK Trappenloop in de Alpha toren in Enschede. Gelegen aan de Boulevard biedt deze hoogste woontoren van Twente weer het uitdagende parcours met 450 treden, 28 verdiepingen en 100m hoogte. Enschede, nationaal op grote hoogte! Na het succes van afgelopen jaren is ook dit jaar de trappenlooprace wederom het open Nederlands Kampioenschap Trappenloop. Afgelopen jaar gingen Ronald Kuijn en Rianne Klein Brinke met de titels en het kunstwerk van Galerij Frans Houben naar huis. De winnende tijd was afgelopen jaar 2.02 minuut, zodat de verwachting is dat de magische twee minuten grens doorbroken zal worden. De inschrijving voor deze unieke wedstrijd is geopend op www.trappenlooprace.nl. Een deel van de opbrengst zal gaan naar stichting de Springplank, het regionale platform voor sporters met een geestelijke beperking. De atleten van de Springplank zullen ook zelf een fysieke bijdrage leveren aan het binnenhalen van sponsorgelden. Na-inschrijving is beperkt mogelijk op de dag zelf bij het inschrijfbureau. Wij hopen dat u dit jaar, zondag 6 november, ook weer van de partij zult zijn om de persoonlijke beloning van het prachtige uitzicht van Oost-Nederland op te komen halen op de 28e verdieping. De eerste start is om 14.00 uur. Aansluitend aan de wedstrijd kunt u gebruik maken van de koopzondag in het centrum van Enschede.Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement NK Trappenloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement NK Trappenloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Enschede (OV).
Meer hardloopevenementen in Enschede (OV).