zondag 27 november 2011

norm-teq Bommelasloop

Enschede (OV)

7,4 km - 11,2 km - 16,4 km - halve marathon

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement norm-teq Bommelasloop is inmiddels verlopen.

Op zondag 27 november 2011 organiseert Rekreatie Sport Twente de norm-teq Bommelasloop. Het is alweer de 65ste editie van deze prachtige loop door natuurgebied Buurserzand. Vereniging Natuurmonumenten verleend haar medewerking aan de loop door het natuurgebied open te stellen. Rekreatie Sport Twente organiseert deze loop twee keer per jaar. Eén keer in het voorjaar en één keer in het najaar. De norm-teq Bommelasloop in het Buurserzand is zo’n loop waarvoor je steeds weer terugkomt als je die eens hebt gelopen. Dat zit hem met name in het parcours over en rondom de heide van het Buurserzand. Zet deze prachtige loop maar vast in je agenda. De start is om 10.30 uur vanaf Recreatie Centrum Twente te Enschede. Elke afstand wordt over één ronde gelopen. De kosten voor deelname bedragen bij voor-inschrijving slechts € 5,00 en dat is inclusief één consumptie. Iedere vijf kilometer zijn er verversingsposten. U kunt gebruik maken van de ruimte van Recreatiecentrum Twente die deze beschikbaar stelt voor het omkleden. Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. Onder toezicht van vele vrijwilligers, die verkeersinstructie van de politie hebben gevolgd, wordt u naar de parkeerplaatsen geleid. Op de fiets komen mag natuurlijk ook. De horeca gelegenheid van Recreatiecentrum Twente biedt de mogelijkheid om onder het genot van een consumptie, de prestaties naderhand nog even door te nemen. Voor de meeste deelnemers is deze bijzondere mooie loop een begrip geworden. U kunt zich inschrijven via de website: http://www.rst83.nl of op de dag van de loop zelf vanaf 9.30 uur bij Recreatiecentrum Twente. Meer informatie opvraagbaar via bommelasloop@gmail.com en op de website http://www.rst83.nlGa naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement norm-teq Bommelasloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement norm-teq Bommelasloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Enschede (OV).
Meer hardloopevenementen in Enschede (OV).