zaterdag 10 september 2011

Harderrun

Harderwijk (GE)

5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Harderrun is inmiddels verlopen.

Op 10 september is er de mogelijkheid om 5 of 10km te lopen over een parcours dat Harderwijk van haar mooiste kant laat zien. Langs het parcours zal een feestelijke sfeer ontstaan doordat op diverse plaatsen entertainment aanwezig zal zijn. De finish vindt plaats op de Stille Wei, net buiten de stadsmuur. Op deze locatie zal de hele middag een groot festival plaatsvinden, de HarderFUIF (www.harderfuif.nl) Dus voor zowel lopers als supporters genoeg te doen! Meedoen kan op individuele basis, maar ook door een team op te geven voor de bedrijvenloop. Dit alles voor (Astma) behandelcentrum Salem.Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Harderrun.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Harderrun zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Harderrun.