woensdag 10 augustus 2011

Hardloopvierdaagse

Ansen, gemeente De Wolden (DR)

15 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Hardloopvierdaagse is inmiddels verlopen.

De AVONDFIETS4DAAGSE in Ansen wordt dit jaar gehouden van dinsdag 9 augustus tot en met vrijdag 12 augustus.

Voor het eerst wordt er dit jaar ook een looponderdeel toegevoegd. Liefhebbers kunnen de 15 km. routes (hard)lopend afleggen. Dit kan voor één avond, maar meerdere avonden lopen is uiteraard ook mogelijk.

De start en finish zijn uiteraard bij dorpshuis BASTOGNE (Dwingelerweg 2A). De start is van 18.00 uur tot 19.30 uur. De finish sluit om 21.30 uur. De afstanden die gefietst kunnen worden zijn 15 en 30 km. We hebben ook dit jaar weer 4 mooie routes uitgezet rond Ansen.

De inschrijfkosten zijn € 2,50 voor jeugd t/m 12 jaar en € 5 voor deelnemers ouder dan 13 jaar. De deelnemende jeugd krijgt een herinnering aan deze fiets4daagse. Oudere deelnemers die ook een herinnering willen betalen hiervoor € 2,50.

Inschrijving kan bij de start. Ook kan er worden deelgenomen aan 1, 2 of 3 fietsavonden. De inschrijfprijzen worden dan aangepast.


Op de slotavond wordt onder de deelnemers die alle 4 avonden hebben gefietst (en gelopen) een aantal prijzen verloot. Dit geldt zowel voor de jeugd als voor de oudere deelnemers. Tijdens de slotavond is er een springkussen voor de jeugd, appeltaart en uiteraard een gezellige afsluiting in dorpshuis BASTOGNE..

Voor nadere informatie 06-52410444 of a.smand@planet.nl

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Hardloopvierdaagse.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Hardloopvierdaagse zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.