zondag 18 september 2011

Halve en Kwart Marathon Cranendonck

Soerendonk, gemeente Cranendonck (NB)

5 km - 10,5 km - halve marathon

Beginnen met hardlopen? Train gratis met RenJeFit.com!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen

Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Halve en Kwart Marathon Cranendonck is inmiddels verlopen.

Het parcours gaat alleen maar door prachtige natuurgebieden van Cranendonck. Iedere km een aanduiding. Alle afstanden 1 grote ronde. Iedere 5 km een drinkpost, met een extra drinkpost op het 18 km punt. Allerlei faciliteiten, zoals douche- en kleedgelegenheid, na afloop een hapje en drankje, EHBO aanwezig, een herinnering en gezelligheid na afloop.
Er worden door 3 fotografen foto,s gemaakt, die de volgende dag op de site www.loopgroepcranendonck.nl te bezichtigen zijn. Tot zondag 18 september 2011 !!!

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Halve en Kwart Marathon Cranendonck.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Halve en Kwart Marathon Cranendonck zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Halve en Kwart Marathon Cranendonck.