zaterdag 6 oktober 2012

Rondje om de Koepel

Lunteren, gemeente Ede (GE)

5 km - 10 km - halve marathon

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Rondje om de Koepel is inmiddels verlopen.

Club Physique organiseert sinds 2004 het Rondje om de Koepel. Ieder jaar de 1ste zaterdag van oktober. Ieder jaar bezoeken meer bezoekers en deelnemers dit gezellige hardloopfestijn.

Het Rondje om de Koepel (RODK) is een loop die start in het hartje van het mooie veluwse dorp Lunteren en u zal brengen door het prachtige Lunterse Buurtbos. Tijdens de 10 km en halve marathon beklimt u de Goudsberg en u komt langs de 25 meter hoge uitkijktoren de Koepel. Het is een loop die half verhard, half onverhard is. Een groot gedeelte van de route loopt u onder de beschutting van bomen. Om de 4 km zijn waterpunten. Wij durven RODK 1 van de mooiste lopen van Nederland te noemen.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Rondje om de Koepel.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Rondje om de Koepel zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.