zaterdag 10 september 2011

Fit to Finish

Eindhoven (NB)

8 km - 14 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Fit to Finish is inmiddels verlopen.

Fit to Finish is het sportieve sponsorevenement van De Tegenaanval, het nieuwe initiatief van het Nationaal Epilepsie Fonds.

Fit to Finish vindt dit jaar voor het eerst plaats op zaterdag 10 september 2011 in het bosrijke gebied van Genneper Parken (nabij Eindhoven). Je zorgt in de maanden voor het evenement dat je voldoende sponsorgeld bijeenbrengt voor het Nationaal Epilepsie Fonds. Fit to Finish eindigt met een feestelijke afsluiting.


Doe mee aan Fit to Finish Hardlopen en kies uit twee afstanden, 8 kilometer of 14 kilometer. Het parcours gaat door een prachtig natuurgebied over verharde paden. Meedoen kan individueel maar je kan je natuurlijk ook inschrijven als team. Per persoon haal je minstens 250 euro aan sponsorgeld op voor het Nationaal Epilepsie Fonds. De inschrijving is gratis.

Geinteresseerd: bezoek onze website: www.detegenaanval.nl of stuur ons een email naar: info@detegenaanval.nl

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Fit to Finish .
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Fit to Finish zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.