zondag 29 mei 2011

Vleermuisloop

Rotterdam (ZH)

5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Vleermuisloop is inmiddels verlopen.

Recreatielopen 5 en 10 kilometer
De trimbaan in het Wollefoppen Park zal op 29 mei feestelijk worden geopend met twee recreatielopen, één van 5 km en één van 10 km. Het parcours van deze recreatielopen volgt de trimbaan die u voert door het Wollefoppen Park en langs de Zevenhuizer Plas. Klik hier voor het 5 km parcours. De 10 km lopers leggen dit parcours twee keer af.

- Activiteiten voor kinderen
Aan de kinderen en jongeren is er gedacht om leuk, maar vooral gezond bezig te zijn. Zo is de speeltuin van Taka Tuka land gratis geopend voor alle kinderen. Er zal een parkpodium zijn met diverse optredens. Er zijn springkussens, een voetbalveldstadion en een panna-kooi.

- Clinics
Gedurende de dag vinden er verschillende clinics plaats, zoals Nordic Walking, Hordenlopen en Kogelstoten.

- Mini RoPaRun Sponsorloop voor de jeugd
We hebben aan deze dag een goed doel gekoppeld, namelijk de RoPaRun. Hiervoor willen wij de kinderen van 5 t/m 12 jaar vragen om gezond in actie te komen door middel van een sponsorloop. De kinderen doen dit door op het manifestatieveld in de wijk Zevenkamp zoveel mogelijk rondjes te lopen binnen 15 minuten. Per ronde van ongeveer 600 meter worden 4 stempels verzameld. In de weken voorafgaand aan dit evenement zoeken de kinderen zelf sponsors, die na afloop het toegezegde bedrag per stempel voldoen. Om de sponsors te beschermen tegen heel hard lopende kinderen worden zij in de gelegenheid gesteld een maximum bedrag in te vullen. Een bedrag per stempel stimuleert echter de kinderen wel om hard te lopen! De kinderen willen we vragen zoveel mogelijk sponsors te vinden, waardoor Team 199 - 'The Spirit Lives On' - in staat wordt gesteld het doel van de Stichting RoPaRun met een zo groot mogelijk bedrag te steunen. Alle gelden die worden verzameld komen volledig ten goede van de Stichting RoPaRun.Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Vleermuisloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Vleermuisloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.