zaterdag 10 september 2011

Ladies Run Katwijik

Katwijk aan Zee, gemeente Katwijk (ZH)

5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Ladies Run Katwijik is inmiddels verlopen.

Rennen door de Katwijkse duinen

Eindelijk krijgt Katwijk zijn eerste eigen Ladies Run! Op 10 september 2011 vindt de eerste editie van Ladies Run Katwijk plaats. De run is een hardloopwedstrijd waaraan alle vrouwen en meisjes vanaf 12 jaar mee kunnen doen. Een prachtig parcours door de duinen leidt de hardlopers uiteindelijk naar de finish op de Boulevard. Ladies Run Katwijk is een initiatief van Ladies' Circle Aan Zee, de Katwijkse tak van de internationale serviceclub voor vrouwen. Met dit hardloopevenement steunen de deelnemers Hulphond Nederland, waarvan evenals schrijfster Marion Pauw, recent ook Anita Witzier ambassadeur is geworden. Doe mee en schrijf je in! Absoluut één van de mooiste hardloop belevenissen van het jaar.

www.ladiesrunkatwijk.nl

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Ladies Run Katwijik.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Ladies Run Katwijik zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.