zaterdag 10 september 2011

Meerhoven24

Eindhoven (NB)

2,2 km - 4,4 km - 8,8 km - 13,2 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Meerhoven24 is inmiddels verlopen.

Doe met een team bestaande uit 8 tot 12 lopers mee aan de 24 uurs estafette loop en haal zoveel mogelijk geld op voor de “Doe een Wens Stichting”. Deze stichting bezorgt kinderen met een levensbedreigende ziekte de dag van hun leven.
Voor 30 Euro inschrijfgeld wordt je als loper in de watten gelegd. Zo is er een pastamaaltijd, een ontbijt, fruit en voldoende drinken. In een sporthal kan er overnacht worden. De estafette is van zaterdag 10 september 12:00 uur tot zondag 11 september 12:00 uur.
Is dit iets te veel dan is het zaterdagmiddag mogelijk 4,4, 8,8 of 13,2 km te lopen en op zondagtochtend is er een Kidsrun over 2,2 km.
Ga deze uitdaging aan met een team bestaande uit familie, vrienden, collega’s of je loopmaatjes en bezorg een ziek kind de dag van zijn of haar leven!


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Meerhoven24.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Meerhoven24 zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.