zondag 29 mei 2011

Ricoh Vestingloop

's-Hertogenbosch (NB)

5 km - 10 km - 15 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Ricoh Vestingloop is inmiddels verlopen.

Ricoh Vestingloop vindt op 29 mei 2011 voor de zesde keer plaats in s-Hertogenbosch en de omliggende natuur. Met de naamskoppeling aan Ricoh investeren hoofdsponsor en Stichting Vestingloop nog nadrukkelijker samen in een duurzame relatie. Op de Parade naast de Sint-Jan starten en finishen maximaal 4500 lopers. Alleen of met een bedrijventeam lopen ze een recreatief of wedstrijdparcours van 5, 10 of 15 kilometer. Nieuw dit jaar is de aansluiting van de loop bij het maatschappelijke thema food & health. Bewegen en gezond eten als lifestyle. De Ricoh Vestingloop s-Hertogenbosch laat op verschillende manieren zien hoe je dat in de praktijk kunt brengen. De Vestingloop: een doel op zich n een eindsprint op weg naar beter eten en bewegen. Schrijf snel in!


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Ricoh Vestingloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Ricoh Vestingloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.