donderdag 26 mei 2011

2e Runnersworld Wallenloop

Hellevoetsluis (ZH)

4,4 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement 2e Runnersworld Wallenloop is inmiddels verlopen.

Op donderdagavond 26 mei 2011 organiseert atletiekverenging Pallas ’93 uit Hellevoetsluis in samenwerking met Hockeyclub Voorne uit Hellevoetsluis een prestatieloop rond de gorzen en wallen van Hellevoetsluis. In het verleden werd in Hellevoetsluis al de ‘Wallenloop’ georganiseerd. Na alle positieve reacties van vorige jaar is besloten dit jaar de tweede Runnersworld Wallenloop te organiseren.

De prestatieloop heeft een regionaal karakter. De start vind plaats op loopafstand van het complex van de hockeyvereniging, thv de rotonde op de Amnesty Internationallaan en de finish bevindt zich op de parkeerplaats van Hockeyclub Voorne.

Het parcours van de Wallenloop start vanaf de Haringvlietweg en gaat via het gorzenpad en de Nieuwe Zeedijk richting de Westzijde van de vestingwallen. Deze worden dit jaar volledig afgelopen tot aan het droogdok, en op de terugweg via de molen weer terug. Op de terugweg wordt ook nog om vuurtoren heen gelopen om zo een aantal Hellevoetse highlights te passeren.

Om de loop gangbaar te maken voor zoveel mogelijk mensen bestaat de loop, voor personen ouder dan 12 jaar, uit twee hoofdafstanden; een 4,4 en een 10 kilometer. Alleen de 10 km loopt via de vestingwallen. De Wallenloop wordt gesponsord door Runnersworld Spijkenisse, contactpersoon Cock Dorst, tel 0181-618175.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement 2e Runnersworld Wallenloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement 2e Runnersworld Wallenloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.