zondag 4 september 2011

Hof van Twente Loop

Goor, gemeente Hof van Twente (OV)

5 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Hof van Twente Loop is inmiddels verlopen.

De Hof van Twente Loop is een invitatiewedstrijd die deel uitmaakt van het programma van de Ronde van Goor - Guus Caarels Wieler Memorial.

Deelname aan de Hof van Twente Loop is alleen mogelijk na een invitatie door de organisatie. Voor de wedstrijd worden regionale toplopers, regionale talenten en de beste lopers uit de gemeente Hof van Twente uitgenodigd. Om kans te maken op een invitatie moet een loper tot één van de hiervoor genoemde groepen behoren en voldoen aan de door de organisatie opgestelde limieten. Die limieten staan vermeldt in het reglement dat te vinden is op de website van het evenement. (Nog) niet uitgenodigde atleten kunnen een verzoek tot deelname indienen via dezelfde website.

Parcours
Het parcours van de Hof van Twente Loop is hetzelfde als die van de wielerwedstrijd. De lopers gaan ongeveer op het midden van de ronde van start voor een eerste stuk over 520 meter. Daarna volgen vier ronden van 1,12 kilometer.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Hof van Twente Loop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Hof van Twente Loop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Hof van Twente Loop.