zondag 4 september 2011

Hof van Twente Loop

Goor, gemeente Hof van Twente (OV)

5 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Hardloopschema bij een hardloopblessure?
100% vergoeding door ZILVEREN KRUIS, AVERO EN OZF zorgverzekering! Deskundige begeleiding door fysiotherapeut gespecialiseerd in hardloopbelasting.

Let op: Het loopevenement Hof van Twente Loop is inmiddels verlopen.

De Hof van Twente Loop is een invitatiewedstrijd die deel uitmaakt van het programma van de Ronde van Goor - Guus Caarels Wieler Memorial.

Deelname aan de Hof van Twente Loop is alleen mogelijk na een invitatie door de organisatie. Voor de wedstrijd worden regionale toplopers, regionale talenten en de beste lopers uit de gemeente Hof van Twente uitgenodigd. Om kans te maken op een invitatie moet een loper tot één van de hiervoor genoemde groepen behoren en voldoen aan de door de organisatie opgestelde limieten. Die limieten staan vermeldt in het reglement dat te vinden is op de website van het evenement. (Nog) niet uitgenodigde atleten kunnen een verzoek tot deelname indienen via dezelfde website.

Parcours
Het parcours van de Hof van Twente Loop is hetzelfde als die van de wielerwedstrijd. De lopers gaan ongeveer op het midden van de ronde van start voor een eerste stuk over 520 meter. Daarna volgen vier ronden van 1,12 kilometer.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Hof van Twente Loop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Hof van Twente Loop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.