zaterdag 7 mei 2011

Millenniumloop Garyp

Garyp, gemeente Tytsjerksteradiel (FR)

1 km - 2 km - 5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Millenniumloop Garyp is inmiddels verlopen.

Op 7 mei 2011 wordt de Millenniumloop Garyp georganiseerd. Deze hardloopwedstrijd is een onderdeel van het millenniumfestival dat op 13 mei in Garyp plaatsvindt.

Garyp ligt aan de rand van de Friese Wouden en kenmerkt zich door het typisch Friese coulissenlandschap waarin boomwallen en groene weiden elkaar afwisselen. Wij zijn er van overtuigd dat iedereen die aan deze loop meedoet naast de wedstrijd ook de omgeving weet te waarderen!

The Hunger Project

Het gaat er deze keer niet alleen om wie het eerst bij de finish is, maar ook om geld gesponsord te krijgen voor een goed doel. Daarom willen we de hele organisatie praktisch zonder budget realiseren te realiseren, (bijna) alles wordt gratis beschikbaar gesteld.

Waar we het allemaal voor doen is The Hunger Project (THP). THP is een organisatie die zich inzet voor het wereldwijd verwezenlijken van de afgesproken millenniumdoelen. De THP scoort daarmee veel succes. Wilt u meer weten van THP dan kunt u klikken op www.thehungerproject.nl

We hopen op veel enthousiaste en sportieve deelnemers zodat we een groot bedrag naar THP kunnen overmaken.


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Millenniumloop Garyp.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Millenniumloop Garyp zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.