zondag 28 augustus 2011

Veluwe Marathon van zuid naar Noord Veluwe

Apeldoorn (GE)

5 km - 10 km - 15 km - 20 km - halve marathon - 25 km - 30 km - 35 km - marathon

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Veluwe Marathon van zuid naar Noord Veluwe is inmiddels verlopen.

Zondag 28 augustus 2011 is er de negende estafette marathon van Kootwijkerzand naar Heerde. Deze run-bike-run is een superleuk loopevenement! Je kunt je opgeven met een team van minimaal 2 personen waarvan 1 met fiets. Ook 3 lopers met 1 fiets of bijvoorbeeld 4 lopers met 2 fietsen. Helemaal afhankelijk hoe zwaar/licht je het wilt maken. Je loopt gezamenlijk met alle andere deelnemers 42.195 km. Je wisselt dus af met de fietser die puur als begeleider meegaat (voor drinken en kleding etc). De etappes die je loopt zijn steeds 5km lang, hier mag je maximaal 30 minuten over doen. Dan volgt er een herstart met het gehele deelnemersveld. (Dus in totaal 8 x 5km + 2,195km = 42.195m)

Vertrek per auto met fiets is al om 08.00 uur vanaf de Kiosk aan de Elburgerweg te Heerde. Zorg ervoor dat jou team vanaf de Kiosk in Heerde met de auto naar het startpunt bij Kootwijkerzand wordt gebracht. Aangekomen bij Kootwijkerzand worden de fietsen van de auto's en aanhanger geladen. Na het beklimmen van de uitkijktoren ter plaatse beginnen we met de eeste 5 kilometer over het Kootwijkerzand. Diegene die haalt of brengt is ook van harte welkom bij de finish, hapje en drankje staan klaar!

De 5 kilometer trajecten kunnen door de snelle lopers in zo'n 20 minuten worden afgelegd en de minder snelle lopers binnen 30 minuten. Na deze 30minuten is er direct een herstart voor het nieuwe 5 km traject. We lopen op allerlij soorten ondergrond langs veel heidevelden. In deze periode van het jaar is de heide op haar mooist. En daarom is de Run-Bike-Run ook een bijzondere happening!

Wil je meedoen? Mail dan svp naar Runningclubheerde@gmail.com De kosten zijn 15,- per persoon inclusief fietsenvervoer een hapje en een drankje op het eindpunt. Tot zondag 28 augustes!

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Veluwe Marathon van zuid naar Noord Veluwe .
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Veluwe Marathon van zuid naar Noord Veluwe zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.