zondag 20 maart 2011

Spaarnwoudeloop

Velserbroek, gemeente Velsen (NH)

1,5 km - 5 km - 10 km - 20 km - 30 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Spaarnwoudeloop is inmiddels verlopen.

Op zondag 20 maart 2011 wordt voor de 22e keer de Runnersworld Spaarnwoudeloop gehouden. De organisatie is in handen van atletiekvereniging KAV Holland. Het is de eerste loop van het Runnersworld Kennemer Loopcircuit, een nieuwe reeks van 6 regionale lopen in Kennemerland. De start en finish zijn bij het Buitenhuis van het Spaarnwoude Resort.

Voor iedere loper is er een afstand naar keuze: 5, 10, 20 of 30 kilometer. Voor de jeugd is er een kinderloop van 1500 meter. Nieuw is de Family & Friend Run, de mogelijkheid om met een team van 3 lopers de 30km in estafettevorm af te leggen. De Runnersworld Spaarnwoudeloop gaat over een ronde van tien kilometer van mooie, stille fietspaden in het recreatieschap Spaarnwoude, de groene long tussen Amsterdam, Haarlem en IJmuiden.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Spaarnwoudeloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Spaarnwoudeloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.