zaterdag 16 april 2011

Marathon Zeeuws-Vlaanderen

Terneuzen (ZE)

5 km - 10 km - marathon

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Hardloopschema bij een hardloopblessure?
100% vergoeding door ZILVEREN KRUIS, AVERO EN OZF zorgverzekering! Deskundige begeleiding door fysiotherapeut gespecialiseerd in hardloopbelasting.

Let op: Het loopevenement Marathon Zeeuws-Vlaanderen is inmiddels verlopen.

De Marathon Zeeuws-Vlaanderen is een marathon om niet te missen. Verwacht wellicht geen toptijden maar wel een uniek, afwisselend parcours op de grens tussen Nederland en Vlaanderen.
De deelnemers lopen afwisselend door bossen, over schelpenpaden en dijken en langs waterpartijen. Het laatste deel van de route loopt over de Westerscheldeboulevard met een adembenemend zicht op de scheepvaart van en naar Antwerpen. Bijna een derde deel van het parcours voert over onverharde wegen en paden.

Het startschot van de marathon vindt plaats op de levendige Markt van het historische vestingstadje Hulst. De Hulsterse stadswallen, Clingse en Steense bossen en de Staats-Spaanse linies vormen een prachtig decor voor de honderden deelnemers. De lopers finishen op de sfeervolle Markt van de Scheldestad Terneuzen.

Zeeuws-Vlamingen staan bekend als vriendelijk, gastvrij en gastronomisch. Achter de finish is het dus heerlijk bijkomen op één van de vele gezellige terrassen. Alles in Terneuzen ademt de sfeer van de Marathon Zeeuws-Vlaanderen.

De Marathon Zeeuws-Vlaanderen is uniek in zijn soort. De doelstelling, het parcours en de sportieve sfeer vormen een fraai visitekaartje voor iedere loper die graag een grensverleggende en afwisselende natuurmarathon wil lopen.

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Marathon Zeeuws-Vlaanderen.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Marathon Zeeuws-Vlaanderen zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.