zaterdag 19 maart 2011

Walk4Water

Radio Kootwijk, gemeente Apeldoorn (GE)

8 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Walk4Water is inmiddels verlopen.

Dit jaar vindt het lustrum van Walk4Water plaats! Dit jaar is er de mogelijkheid om 8 kilometer te hardlopen. Dit is een recreatieve crossloop. Op de site www.walk4water.nl is een sfeerimpressie van de dag te vinden en kun je je opgeven (ook als groep!).

De opbrengsten van Walk4Water gaan naar een water- en sanitatie project in Myanmar. Hier is schoon drinkwater niet vanzelfsprekend, maar voor 30 euro heeft uw medemens in Myanmar toegang tot drinkwater en sanitaire voorzieningen! Als u meeloopt, kunt u zich laten sponsoren door familie, vrienden en kennissen, of wellicht zelf geld doneren. Dit is uiteraard geen verplichting.

Naast hardlopen is er op de dag zelf genoeg te doen! Er zullen verschillende activiteiten zijn waarbij de Afrikaanse en Aziatische cultuur kan worden opgesnoven. Het wordt een leuke dag!

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Walk4Water.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Walk4Water zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.