maandag 10 januari 2011

Wheel of Energy

Schiphol, gemeente Haarlemmermeer (NH)

marathon
Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Wheel of Energy is inmiddels verlopen.

Wheel of Energy is een initiatief van Richard Bottram om door middel van het geven van (loop)enegy aandacht en geld op te halen voor het Kankerfonds. Heb jij je al opgegeven voor de nieuwste sportsensatie Wheel of Energy365? Het Wheel of Energy, een gigantisch groot loopwiel van hoogstaande kwaliteit, staat sinds enkele weken voor een jaar lang op Schiphol Plaza met als doel: help support, cancer support. Jij kan als renner een sportsensatie beleven Ún tegelijkertijd iets waardevols betekenen voor je medemens. Wij beloven: een prestatie die je nooit meer vergeet!


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Wheel of Energy.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Wheel of Energy zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Wheel of Energy.