zondag 6 november 2011

Corus Cross Spaarnwoude

Spaarnwoude, gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude (NH)

1 km - 2 km - 3 km - 5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Corus Cross Spaarnwoude is inmiddels verlopen.

Op zondag 31 oktober vindt de eerste crosswedstrijd van het nieuwe seizoen plaats, de Corus/Runnersworld KAV Holland Cross. Deze cross wordt georganiseerd door KAV Holland. De crossen starten pas laat in de herfst en stoppen alweer vroeg in de lente. En het weer werkt vaak tegen: regen, wind, sneeuw en ijs, maar het kan ook opeens te warm zijn door een onverwacht zonnetje. De parcoursen zijn zeer divers: nat, glibberig, met zand en modder, en onderweg ook nog hindernissen en een smal bochtig parcours, liefst met heuveltjes. Voor de liefhebbers van zulke stoere parcoursen is er het Corus/Runnersworld Cross Circuit. De cross scheidt de ‘mooi weer’-lopers, de zomeravond-Vondelpark-dribbelaars, de ‘borst-vooruit-langs-de-branding-joggers’ van de echte liefhebbers die altijd genieten van een mooie loop. Die de Dam-tot-Dam met ‘het werk’ niet kunnen weigeren, de ZKA-loop altijd meepikken en de Zevenheuvelenloop voor de gezelligheid doen. De locatie is Spaarndam – Wheelerplanet. Het parcours is uitgezet op Wheelerplanet en verkeersvrij. Parkeerplaatsen, kleedruimte en een restaurant zijn voorhanden. Het is een compact parcours, waardoor het voor de toeschouwers goed aanmoedigen is. Voorinschrijven is mogelijk tot 28 oktober via www.inschrijven.nl. Maar inschrijven kan ook nog op de wedstrijddag zelf. Plaats: Spaarndam Locatie: Wheelerplanet - Zijkanaal C (vanaf Spaarndam richting pont Buitenhuizen)Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Corus Cross Spaarnwoude.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Corus Cross Spaarnwoude zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.