zaterdag 24 oktober 2009

Vijfde VUmc gebouwenloop

Amsterdam (NH)

1,2 km - 5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Vijfde VUmc gebouwenloop is inmiddels verlopen.

Vijfde VUmc gebouwenloop

Op zaterdag 24 oktober vindt de vijfde VUmc gebouwenloop plaats, een uniek hardloopevenement door, langs, over en onder de gebouwen van VU medisch centrum in Amsterdam. De VUmc gebouwenloop biedt de deelnemers de mogelijkheid op een ludieke manier kennis te maken met een ziekenhuis. Het parcours voert de deelnemers over de verpleegeenheden, door de polikliniek, door het faculteitsgebouw, langs het energiecentrum, via de hortus botanicus en door de parkeergarage. De deelnemers lopen deels binnen, deels buiten en krijgen te maken met trappen, krappe bochten en ondergrondse tunnelgangen. Met recht een gebouwenloop dus en een echte uitdaging voor de avontuurlijke loper.

Inschrijven kost 8 euro. 2 euro van dit bedrag gaat rechtstreeks naar het VUmc centrum voor kinderrevalidatiegeneeskunde. Met deze extra euro’s vraagt de organisatie van de VUmc gebouwenloop op ludieke wijze aan de deelnemers om zich in te zetten voor het Learn to Move onderzoek naar het effect van een bewegingsstimuleringsprogramma op schoolgaande kinderen met spasticiteit.

Deelnemers kunnen kiezen uit een 5 of 10 km loop. Speciaal voor kinderen van 4 t/m 12 jaar is er een kinderloop van 1,2 km. Meer informatie, foto’s en reacties van enthousiaste deelnemers aan eerdere edities én mogelijkheid tot inschrijven op www.VUmc.nl/gebouwenloop


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Vijfde VUmc gebouwenloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Vijfde VUmc gebouwenloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.