zondag 31 mei 2009

Miwo prestatieloop op WK veldrij-parcours

Hoogerheide, gemeente Woensdrecht (NB)

1,5 km - 3,3 km - 6,6 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Sneller en makkelijker hardlopen? ?
Schrap een groot deel van jouw lange duurlopen en vervang deze door trainen op souplesse! Sneller en met meer plezier hardlopen!Lees hier meer over deze unieke methode die tientallen Nederlandse records opleverde.

Let op: Het loopevenement Miwo prestatieloop op WK veldrij-parcours is inmiddels verlopen.

Zondag 31 mei in Hoogerheide

Prestatieloop t.b.v. Roparun.

Tijdens de festiviteiten i.v.m. de doorkomst van de Roprun organiseert atletiekvereniging Spado uit Bergen op Zoom samen met de Miwo een prestatieloop op het WK veldrijden-parcours in Hoogerheide. Datum: zondag 31 mei om 19.00 uur.

Op dit mooie parcours van 3,3 km maken de lopers kennis met de Brabantse Wal die de leuke hoogteverschillen veroorzaakt. Deelname aan de loop kost 3,50 en de opbrengst gaat naar het goede doel en de organiserende vereniging Spado. Inschrijven kan op de dag zelf vanaf 17.30 uur in de tent alwaar ook de start en finish zijn. De jeugd t/m groep 8 van de basisschool betaalt echter maar 2,- en loopt 1,5 km. Voorinschrijven kan op www.winkelharthoogerheide.nl. Op deze site is tevens het volledige programma te lezen voor zondag 31 mei en maandag 1 juni.

Iedereen is van harte uitgenodigd om s nachts een feest te maken van de Roparun doorkomst in Hoogerheide vanaf ca. 3.00 uur.


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Miwo prestatieloop op WK veldrij-parcours.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Miwo prestatieloop op WK veldrij-parcours zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.