zondag 13 september 2009

Albert Eising Loop Dalen

Dalen, gemeente Coevorden (DR)

1 km - 2 km - 5 km - 10 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Organisator? Klik hier!

Makkelijker en comfortabel hardlopen met warme spieren?
Zorg goed voor jezelf en je spieren, Ontdek hoe ook jij warme spieren hebt in de kou!
Lees hier 3 tips voor hardlopen in de kou.

Let op: Het loopevenement Albert Eising Loop Dalen is inmiddels verlopen.

Op zondag 13 september 2009 wordt de vierde Albert Eising-loop te Dalen gehouden. De loop is een onderdeel van andere activiteiten die op zondag 13 september 2009 in Dalen worden gehouden. De Albert Eising-loop wordt een jaarlijks terug kerend loop-spektakel die zal worden gehouden op de tweede zondag van september.

De Albert Eising-loop is vernoemd naar de in 2004 overleden ondernemer Albert Eising, voorzitter van de ondernemersvereniging en geweldige promotor van het dorp Dalen.

De organisatie is in handen van de commissie Albert Eising-loop in samenwerking met Stichting Dalen Promotie. De Speaker tijdens dit evenement is Henk Borgmeijer.

Het betreft een loopevenement over twee afstanden, te weten 5 en 10 kilometer, zowel voor wedstrijdlopers als voor recreanten. Vooraf zijn er lopen waar de basisschooljeugd t/m 12 jaar gratis aan kan deelnemen. Tevens wordt er een team-loop georganiseerd voor alle verenigingen, bedrijven buurtvereniging en straten die middels een sportieve en gezellig manier willen deelnemen in teamverband. Het gaat over een afstand van 5 km. Een team bestaat uit minimaal 3 en maximaal 5 personen. De drie snelste tijden worden meegerekend. Probeer een team samen te stellen en schrijf je in onder het motto gezellig meedoen is belangrijk.

Het uitgezette parcours start in het centrum van Dalen en gaat via de woonbuurt Molenakkers en het Daler bos weer terug naar het centrum. Voor de jeugd is een apart parcours uitgezet. Op sportpark

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Albert Eising Loop Dalen.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

De uitslagen van het loopevenement Albert Eising Loop Dalen zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.