zondag 11 oktober 2009

Hoge Veluwe Loop

Hoenderloo, gemeente Ede (GE)

5 km - 10 km - halve marathon

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Hoge Veluwe Loop is inmiddels verlopen.

Het Nationale Park De Hoge Veluwe staat het tweede weekend van oktober 2009 geheel in het teken van bewegen. Zo wordt er zaterdag 10 oktober De Hoge Veluwe Wandeldag en zondag 11 oktober De Hoge Veluwe Loop georganiseerd.

Hardlopers kunnen tijdens De Hoge Veluwe Loop kiezen uit drie afstanden, 5 en 10 kilometer of de halve marathon (21.1 km). De routes voeren door oud-Veluwse landschappen en langs de historische gebouwen en monumenten van Het Nationale Park De Hoge Veluwe. Vertrek is vanaf het Jachtshuis Sint Hubertus.

Inschrijven voor de 5 en 10 kilometer, de halve marathon (21.1 km) en de jeugdloop Moeffie Mijl kan in de loop van april 2009.

Voor De Hoge Veluwe Wandeltocht is voor inschrijven niet nodig.

Natuurlijk hopen we dat we ook dit jaar weer een heleboel sportieve deelnemers en toeschouwers kunnen verwelkomen!

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Hoge Veluwe Loop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Hoge Veluwe Loop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Hoge Veluwe Loop.