maandag 13 april 2009

Peter Rusmanloop

Oirsbeek, gemeente Schinnen (LI)

0,8 km - 1,6 km - 5,5 km - 10 Engelse mijl

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Peter Rusmanloop is inmiddels verlopen.

De start (10.45 uur) en finish zijn in het centrum van het kerkdorp Oirsbeek nabij de markt en het historische pand de “Schepenbank alwaar ook de inschrijvingen zijn. Alle zes de kerkdorpen van deze prachtige gemeente zijn in het licht heuvelachtige parcours opgenomen. De route gaat vervolgens door Oirsbeek, Doenrade, Puth, Sweikhuizen, Schinnen, Amstenrade om vervolgens weer in Oirsbeek te eindigen. In het parcours zijn enkele flinke “kuitenbijters”

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Peter Rusmanloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Peter Rusmanloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Peter Rusmanloop.