zondag 18 januari 2009

32e Midwinterloop Diepenveen

Diepenveen, gemeente Deventer (OV)

4,5 km - 7 km - 10 km - 15 km

Een professioneel trainingsschema? Download hier!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement 32e Midwinterloop Diepenveen is inmiddels verlopen.

De 32e Midwinterloop Diepenveen is een leuke hardloopwedstrijd door het prachtige Kolkbos bij het dorp Diepenveen over verharde wegen en zand- en bospaden. Er is digitale tijdwaarneming, kleed- en douchegelegenheden zijn aanwezig en waardevolle spullen kunt u in bewaring geven.

Voorafgaande aan de 32e Midwinterloop Diepenveen is een speciale “Kidsrun”, een scholierenloop met afstanden van 300 tot 1200 meter!

Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement 32e Midwinterloop Diepenveen.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement 32e Midwinterloop Diepenveen zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement 32e Midwinterloop Diepenveen.