zondag 25 januari 2009

Opkikkerloop

Almere (FL)

0,7 km - 1,5 km - 5 km - 10 km

Beginnen met hardlopen? Train gratis met RenJeFit.com!


Meld de volgende editie van deze loop aan!


Compressiekousen

Compressiekousen geven jou als hardloper extra stabiliteit en een verbeterde bloedcirculatie en daardoor betere hardloopprestaties, meer comfort en een sneller herstel. Lees verder...

Let op: Het loopevenement Opkikkerloop is inmiddels verlopen.

Deelnemers schrijven zich in via http://www.opkikkerloop.nl of tijdens de na-inschrijving op 25 januari 2009. 50% van het inschrijfgeld zal direct naar stichting de Opkikker gaan. De andere 50% wordt gebruikt om dit evenement te kunnen organiseren, niet alleen op 25 januari 2009 maar ook een jaar later tijdens de tweede editie van de Opkikkerloop in 2010!


Ga naar de website van dit evenement.
Train slimmer, leuker en effectiever voor het loopevenement Opkikkerloop.
Kijk hoe je lichter, slimmer en leuker traint en betere hardlooppresaties kunt realiseren en blessures kunt voorkomen:

Er zijn meer dan 70 Nederlandse records behaald met deze methode! Ook uitstekend voor beginnende hardlopers! Lees verder over het Duurloopmisverstand

"Ik train sinds februari dit jaar strikt volgens de methode uit het boek. Geen langzame duurlopen meer. Alleen souplesse intervallen en wisselduurlopen d2 en d3. Resultaat Pr op de 10 km, halve marathon en de 10 engelse mijl. En dat in 4 wedstrijden!!!! Klaas bedankt!!!"
Jos Verdaasdonk op Facebook - lees hier verder (inloggen op FB)
De uitslagen van het loopevenement Opkikkerloop zijn hier te vinden.
Indien beschikbaar via Uitslagen.nl.
Hardlopen in Almere (FL).
Meer hardloopevenementen in Almere (FL).
Bent u de organisator of een oplettende hardlezer en klopt de informatie niet? Geef hier een wijziging of aanvulling door voor het loopevenement Opkikkerloop.